1. Europska GREEN konferencija – EGC 2023

23. – 26. svibnja 2023. | Vodice, Hrvatska

Poštovani,

iznimno je zadovoljstvo pozvati Vas na 1. Europsku GREEN konferenciju (EGC 2023), koja će se održati u Vodicama (Hrvatska) od 23.-26.5.2023.

Prva Europska GREEN konferencija održava se u cilju razmjene znanja i povezivanja znanstvenika i stručnjaka te naglašavanja nužnosti primjene višedisciplinarnog pristupa u području zaštite okoliša i održivog razvoja.

Pozivamo znanstvenike i stručnjake svih znanstvenih područja da nam se pridruže i sudjeluju u radu 1. Europske GREEN konferencije izlaganjem svojih radova putem usmenih ili poster priopćenja na temu zaštite okoliša te, na taj način, doprinesu ostvarenju održivosti i ublažavanju posljedica klimatske krize, ostvarenju UN-ovih ciljeva održivog razvoja (SDG) i ciljeva europskog Zelenog plana.

Pozivamo i tvrtke i konzultante da putem promidžbenih ili sponzoriranih predavanja, pokaznih demonstracija ili izložbom opreme i materijala promoviraju svoje proizvode i usluge vezane za monitoring i zaštitu okoliša, uvođenje i nadzor rada zelenih tehnologija i tehnoloških rješenja, savjetovanja i slično.

Prvu Europsku GREEN konferenciju organizira Međunarodno udruženje znanstvenika i stručnjaka za zaštitu okoliša (IAESP) i Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek uz potporu mreže partnerskih institucija.

Dobrodošli u Vodice i dobrodošli na 1. Europsku GREEN konferenciju!

Prof. dr. sc. Mirna Habuda-Stanić
Predsjednica Organizacijskog i Znanstvenog odbora EGC 2023

.